Att bli foralska befinner sig nago upplevelse saso ar vardinna att li stav

Att bli foralska befinner sig nago upplevelse saso ar vardinna att li stav

Sam etta gangen n blir foralskad, det befinner sig e hagkoms stav livet.

Flertal antagande kungen love intill etta anblicken medans massor andra antaga att saken da ultimata typen utav karlek befinner si nagon dar par kompisa begripe varandra samt blir kara successiv.

Att rasa befinner si lov kan besta ett enda fornimmelse, men att nago enda fornimmelse kan foranleda odla otaliga hormonella, kemiska och emotionella forandringar, det befinner si uppemot fantastiskt.

Andock hurda hane kanner till om du befinner sig kar ino ett hand?

Allma som upplever att bli kar ino det ett ogonblicket, kan n icke lata bli att vara med o anges.

Att bli kar Latamdate datingsajter i en sam att foralska sig ino en befinner si ett pa fullkomligt olika upplevelser

Odla hurs ske detta? Forvanande tillrackligt kanner til ingen ratt hursa detta till sam tillsamman ske! Andock det utfor det enkom.

Somlig vetenskapsman tror att det har beror kungen att din lekamen frisatter adrenalin efterso nervositeten du upplever nar ni blir kar bred ett anblicken.

Anser du att n kysser kuddar, hoppar opp samt ne i gastkramning samt tillfredsstallelse inte me omisskannlig skal samt skanker din flamm skojig sma husdjurnamn? Ni nog enbart befinner si foralska.

I enlighet med Helen Fisher, antropolog av Rutgers University, nar ni blir foralskad okar nivaerna fran dopamin ino hjarnan darfor det okade blodflodet at de regioner darborta dopaminreceptorerna finns. Dopamin, nagon underhallning kemikalie, gor dig mer tand, idog och aprak it leva.

Dopaminen saso slapps inom hjarnan tillats dig att beror dig somnlos, uttraka, berusad bruten gladj sam tillats de att tanka jatte- pa din alskare. Ager n nagonsin tagit sno? Det ar absolut saso en haftig kaska bruten dopamin!

Nar ni ar foralska kan ni ick klura kungen annat ann din alskare. Dom skulle outtrottligt oppning runt i ditt ha och ni kan icke arbeta, minna saker alternativ fokusera gallande andra intressen. Det har beror kungen noradrenalin, ett kemisk forening sasom frigors ihop tillsammans dopamin, i hjarnan.

Ino nagon studie som gjordes villig manga unga par galna foralskelser sags det att nivaerna it serotonin, en neurotransmitter saso hittades mest inom tarmsystemet, sjonk farligt lagt, nagot som upplevs bruten folk saso lider fran tvangssyndrom.

Skada a andra sidan noterades det att laga serotoninnivaer hos unga tandem okade onskemal att pipp. Kackla forsavit evolutionens takti att pressa ritualen att skapa bebis medan vi befinner sig fullkomligt attraherade av varandra!

Bliva du enkel skarrad om personen ni uppskattar uppror de villig nagot satt? N nog ar kar. Medans minskningen av serotoninnivan astadkommer dig mer kat, astadkommer det dej aven deprimerad samt orolig!

Samt dom minsta sakerna kan forarga dig alternativt din flamma, sam bagg bruten ni kan avga spendera avsevart tid gallande att prov roa varandra tillsammans ringa handlingar itu karlek sam tillgivenhet. Samtidigt va love okar karleken sam attraktionen, astadkommer varje besvikelse de mer utsatt pro krampa sam depression.

Medan dom flesta tror att det varenda karlek allaredan a start, borjar foralskelse sannerligen tillsamman nagon papekande itu sug sam erotis upphetsning sammanlagt med fladder utav love.

Att bliv foralskad befinner si sasom e medici, och tyvarr, korrekt saso en lakemedel, varar det inte ratt sta alltid. Medans halterna itu kemikalier som dopamin och serotonin gradvis atergar at det normala postum markli manader eller ar avhangig gallande genre bruten kondition, befinner si det opp mot alskarna att lokalisera taktik att anordna spanningen inom karleken samman liv.

Andock evolutionen sam hormonet oxytocin ager likval hittat e satt att erhalla karleksfull att efterstrava engagemang och lite tv att bliv foralskad forut stadse. Det ager bilda stadier inom lov, samt alla dessa upplevelser befinner si enkom ett slut kliv inom processen att bliv foralskad.

Sa hur kanner till ni ifall ni befinner si kar? N kommer att kanna va kansla saso forklaras arme. Men kommer din karlek att finnas allti? Det ar nagon fullstandig annan bakgrund!

Deja un comentario