Lundagard har traffat tre manniskor som kungen olika fason ar utstot

Lundagard har traffat tre manniskor som kungen olika fason ar utstot

dessa ratal om kuttra sju, karlek, fordomar sam sjalvacceptans.

Till slut kom hon fram

– Det inneha tagit jattemanga ar pro jag att godkanna jag personligen. Mig inneha kampat tillsammans skuldkanslor och tillsamman ensamhetskanslor och sjalv tanker icke hamna dar ate.

Forut sju ar darefter, nar Corinne Luren vart tjugo, kom hon ut som bisexuell. Skad det var frams som tjugofemaring sasom hon kom ut mo tryt paro, emeda itu blunder. Da brot dom kontakten tillsammans Corinne mirakel goka manader.

Corinne, saso idag pluggar manskliga jamstalldhe intill Lunds universitet, kom med sin at mot Sverige av Venezuela 2009. Grundskolearen spenderades i olika latinamerikanska lander, darbort Corinne gick ino strikt katolska skolor som delade op pojkar och tjejer. Foraldrarnas religiosa respektive vardekonservativa overtygelser ager statt i vagen for att dom skall okej Corinnes sexualitet.

Corinne forstod arl att hon varje attraherad itu bade flickor sam killar. Hon beskriver uppvaxtmiljon ino Latinamerika saso heteronormativ, nago sate som omojliggjorde utforskandet it en queer sexualitet. Inom Sverige varenda det egendomlig.

– Att vara icke-hetereosexuell har befinner sig ej odl konstigt. Iallafall finns det mer utrymme att kackla forsavit det. Skad mig hade ick saken dar friheten hemma.

– mig kande mej oratt. Mi hade alla dessa kanslor och varend denna nerstamdhet inom undertecknad andock sjalv kunde ej skriva det forut nagon. Det vart hejdlost besvarligt.

Bagg hennes paron ar konservativa, sam hennes mamma befinner si grundligt gudfrukti katolik

Resan mot sjalvacceptans varje reslig, bojd sam kantad fran ensamhet. Trots att hennes paro aven fortsattningsvis ick vill bekanna att hon ar queer, ar hon gladlynt att hon kan li oppen som bisexuell ino Sverige. Hade hon stannat inom Latinamerika hade hon tillrackligt aldrig vagat komma ut, anta Corinne.

– mig visste att mi skulle vara dyster sam hava e tomt kavitet inom undertecknad ifall sjalv icke kunde alska mej solo. Ehur mina foraldrar ej accepterade mig, sa anta sjalv att det forgott varenda grima lov at undertecknad sjalv saso varje mest betydande.

Trots att Corinne genast kanner sig trygg ino sin sexualitet, odla finner hon ick forgott stod fran sin miljo, ick heller darbort det vore mest absolut. Till samt tillsamman i queer-varlden hamnar ni vanligtvis emella stolarna saso bisexuell, anser Corinne.

Hon har idelige kant att hennes bisexualitet har marginaliserats bruten lesbiska kvinnor. Nar hon inneha anvant appar saso Tinder och traffat lesbiska odla ager det hant att do slutat respondera nar det framkommit att hon befinner si bisexuell, berattar hon. Det varje ett gissel samt forut Corinnes senaste ex-flickvan.

– Hon sa at ja e stig att det varenda besvarligt att acceptera att mi hade haft relationer med killar, hon kande att det varje mankemang.

– Det inneha mest kants som nago fetisch stav killar att mig befinner sig bisexuell. De titta det mest som nagon porrfilm, att vi kan innehava trekanter och sadant. Mi forsoker alltid forklara skillnaden emella att besta bisexuell samt finnas till poly. Det befinner si nagot som vissa killar inte fattar.

Samtidigt saso klara skillnader emellan till exempel bisexualitet och polyamorositet befinner sig viktiga pro Corinne, for att inte berora sig missforstadd, odl papekar hon att hennes sexualitet befinner sig flytande och ej linjar.

Den info het tjej Ukraina detta lundastudenten Marie, sasom nog heter nagot annat, befinner si, precis sasom Corinne, bisexuell. Forut henne age det fast a aldrig kants sasom ett gissel att befinna bisexuell. Speciellt som brud befinner si det alltid lattare sam mer accepterat att prov. Flertal flickor utforskar att vara med andra flickor, menar hon.

Att behova fajtas darfor at erhall tillstan att besta sig sol befinner si ick nagot saso befinner sig begransat till ens sexuella laggning. Hurdan man foredrar att utova sin sexualitet, alternativt hurdan massor persone man befinner sig foralskad i till gangen, befinner sig ocksa saker som kan erhalla nagon att tarva vada vi fordomar.

Deja un comentario