Nar mig ick far en tack efter har stallt upp upplever mig det saso att jag tas…

Nar mig ick far en tack efter har stallt upp upplever mig det saso att jag tas…

sta sjalvkla samt blir utnyttjad. Jag upplever det saso att ni endas ringer mej darfor att mord epok och det tillats mej att uppfatta att relationen ar nagorlunda fafang samt unilatera. Det tillat ja samt att betvivla kungen om det ens promenerar att betraktas som ett vanskapsrelation sasom ar att fortroende gallande. Jag tender pa sikt fullgora sana relationer for att mi tappar intresset, odl n befinner si avsiktlig forsavit det. Jag ager behov fran oforstalld engagemang sam lojalitet.

Skad jag ar tacksam for saken dar tid vi hade, 8 ar sallskap

Viktiga grej n tar op. Forsavit man kan utbilda om sam formulera emotioner nar man befinner si rutinerad att bliva skuldbelagd nar herre gor det. Det later jobbigt att innehava haft det sa…jag anser varfor skulle dina emotione sam behov existera nagot kar kan skuldbelagga? Dom befinner sig ju dina och lika viktiga som nagon annans dejta ghanansk-kvinnor i usa. Skad mig befinner sig varse ifall att det fungerat sa sta massor tillsammans speciellt narcissistiska foraldrar.

Mi age kunnande it att detgar att fa ett duktig mottagande itu (tidigare) partners nar mi uttryckt centru innersta. Odla det ar absolut befinner sig gorbart. Sakforhallande ar att mi anser det befinner sig odla det ska befinna inom nagon tatt forhallande. Men steget ar kanske antagligen langre forut dig, tillsammans ett sadant sar. Saken da chansning du tar nar n blottar dej ar storre ann pro andra sasom ar bruk spann ett godkannand bemotande. Det finns hela tiden en chansnin att ni bemots villi synonym takti sasom mirakel uppvaxten. Att vidhall enar kan finnas komplicerat.

Jag har aven sett programmet, deltagarna befinner sig valdigt modiga tillsammans att skylta med tryta kansloliv, nog begripe jag det inte riktig att do staller opp tillsamman det offentligt, i televisionsapparatur. Men det ar ju duktig att nagra tors tanker mi ??

Jag onsk faktiskt det

Darnast finns det ju granser. Tanker villig din frande darborta saso verkar li ut alltsammans och det kan ju bliv outhardligt, nagon segment kanslor plikt hane kanka sjalv. Finfin port dar tillsamman att lagga det kungen ”jag”-niva, det later avsevart mer konstruktivt annu att framfora emot.

Medryckande det du skriver om stot sam utsatt. Inneha aldrig funderat ovanfor skillnaden riktigt..men oke, att besta stott, det kan karl ju framfora kungen skilda satt, igenom ledsenhet, ilska, bogsera sig undan osv. Det befinner sig kan handa mer konkreta prylar kar blir stott over, format ni glomde grima fodelsedag. Sam det befinner si kopiost ork sam styrka ino det sasom du skriver. Att sta op sta sig jag samt bidra den andre mojligheten att laga. Fragan befinner sig om det befinner si forte att indikera sarbarhet tillsamman.. det befinner sig att frilagga sig och det bord karl formodligen enbart skapa for den hane inneha tilli forut. Att lotsa sarbarhet ar sta mej massor framat, mer riskfyllt kanske. Det ar att formedla den andre overhet ovanfor nago ino e utstrackning.

Ino min forutvarande relation hade sjalv en emotion (oftast) bruten att veta presentera undertecknad bade stot sam sarbar. Mi antaga icke jag ar i synnerhet enastaende pa det i sjalva verket, skad sjalv antar att hans empatiska forhallningssatt ingav lita hos ja. Sjalv kande jag helt latt riskfri med honom. Att han ville mig antaglige och tog mina emotione villig serios, ehur vi ty alla hade konflikter samt dispyt. Sedan blev det separerad vagar likval fran olika anledningar. Praktiska motiv samt att vi vaxte ifran varandra.

Inom saken dar relation jag inneha idag befinner si sjalv nej massor inte saker, anda ager sjalv komplicerat att losgora ja emeda sjalv befinner sig kar. Sjalv inser kungen nagon logiskt plan att relationen ej ar trygg samt stabil, skad mig hoppas att det skal bliva battre. Ganska att jag skal lokalisera ett nytt taktik att forhalla mej. Men det sasom hant saken da senaste tiden befinner sig att mina panikattacker forvarrats, kanner mej helt fardig nar jag skriver det ha. Han befinner si sjalvklart nagon absolut annan genre, godhjartad visst andock samt grym, rebellisk, argumentativ, jobbig, hane skal ick ”klemas” da. Mig digga det rebelliska draget men meda ager mi besvarligt att framfora hygglig nar mi blir ledsen. Eller att besta nyss utsatt. Men ja att sla up sitt innersta och att det mottags antaglige – oke befinner sig det ett indikation villi en valfungerande forhallande! Hurdan inneha det varit sta dig med det?

Deja un comentario