Om du inneha blivit medlem villig en dejtingsida age ni mojlighet att angra medlemskapet inom 14 dagar

Om du inneha blivit medlem villig en dejtingsida age ni mojlighet att angra medlemskapet inom 14 dagar

Utnyttjar du din angerratt kan foretaget ej fortskrida framtvinga betalt a de.

Tank kungen dett

Ni vara tvunge aktivt plocka beroring tillsammans foretaget ifall ni vill angra eller beratta opp medlemskapet. Det racker icke att eliminera profilen alternativt avbryta avlona.

Det befinner si duktig att beratta upp medlemskapet skriftligen, sa att ni har evidens for att du inneha sagt upp det.

Angra medlemskap pa dejtingsida

Nar du thaiflirting rabattkod tecknar ett medlemskap kungen nagon dejtingsida ager ni domstol att angra dig. Angerratten galler i 14 dagar sam borjar paga dagen postumt n ager tecknat medlemskapet. Forsavitt du bara age tackat ja till e provmedlemskap odla galler angerratten av dagen postumt du inneha tackat acceptera mo provmedlemskapet.

Om dejtingforetaget har informerat dig ifall att du plikt spendera for den tid n age tjansten, tillats du spendera till samt tillsamman saken dar dagen du angrar kopet. Inneha foretaget inte informerat forsavitt det, inneha du domstol att atnjuta retur bot beloppet du betalat for tjansten.

Angra dig skriftligen

Om ni ska angra ditt medlemskap befinner si det finfin om n tar skriftlig forbindelse tillsamman foretaget. Det promenera finfin att e-post. Skriv och forklara att ni vill angra ditt medlemskap.

Kom ihag att det icke racker att avverka profilen gallande dejtingsidan for att bryta medlemskapet. N maste kontakta foretaget darfor att medlemskapet ska avslutas.

Angerratten kan forlangas

Ifall dejtingforetaget ick inneha informerat de forsavitt att ni har angerratt sa forlangs angerratten tillsamman op mo 12 manader. Foretaget befinner si skyldigt att underratt de ifall

  • Att du inneha angerratt.
  • Hurda reslig epok du age pa de att angra de.
  • Hur n skall gora darfor at angra dig.
  • Foretaget skal ocks underratt ifall att det finns e standardformular n kan konsumera de fran.

Foretaget skal upplysa forsavit detta i villkoren sasom ni fatt opportunitet att studer for n tecknade medlemskapet. Age do ej det kan angerratten forlangas. Tillat ni denna vagledning av foretaget ino efterhand, promenerar angerratten ut 14 dagar postum att ni har fatt informationen.

Bindningstid och uppsagningstid stav medlemskap

Bindningstid och uppsagningstid ar tva skilda term sasom kan befinna lindrig att blanda forbund. Bindningstid medfor att du vara tvunge spendera nedanfor ett viss kalender ar. Uppsagningstiden ar saken da epok du tvungen ga vidar spendera forut medlemskapet efter att du ager sagt opp det. Ifall ni ager uppsagningstid och/eller bindningstid skall framga i avtalsvillkoren.

Uppsagningstid

Uppsagningstiden befinner sig saken da epok ni fortsatt tvungen projsa stav ditt medlemskap postum att ni sagt opp det. Det befinner si mestadel alltsammans kalendermanader saso raknas nar ni uppg upp ett medlemskap.

Foredome 1 forsavit ni sager op medlemskapet 15 januari och har par manaders uppsagningstid, odla tvungen n betala forut alltsammans februari samt mars.

Foredome 2 Vill du att medlemskapet ska avsluta sista februari tvungen du beratta opp det senast sista december, forsavitt ni har tvenne manaders uppsagningstid.

Bindningstid

Dejtingsidor erbjuder vanligtvis medlemskap tillsamman skilda typer it bindningstider. Det medfor att ni tvungen fortga betala nedanfor hela saken da bindningstid som galler forut ditt kontrakt. Du befinner si skyldig att fortga avlona nedanfor hela bindningstiden ehur n ej befinner sig hagad it att tillamp medlemskapet langre.

Fullborda medlemskap villi dejtingsida

Nar n registrerar de hos e dejtingforetag befinner si det normalt att n binder dej till en medlemskap tillsamman bade en bindningstid samt uppsagningstid. Det medfor att n inte kan avsluta medlemskapet nar sasom helst utan att n befinner sig skyldig att spendera foretaget mirakel nago sake tid.

Det skal evigt ligga till grund av avtalsvillkoren om det befinner si ett medlemskap n tecknar sam hurdan lang bindningstiden samt uppsagningstiden befinner sig. Star det inte ett skvat inom villkoren forsavitt att det befinner si medlemskap sasom ni befinner sig knute till en viss tidrymd, odl skal n kunna bryta medlemskapet nar ni vill.

Deja un comentario