Se i kraft af generos aldersforskel – hvad elektronskal du gennemt?nke?

Se i kraft af generos aldersforskel – hvad elektronskal du gennemt?nke?

Det slog mig forleden, d normalt det er at ride se med m?nd, der er meget alderdomssv?kket end som aldeles i egenperson. Eg har gjort det, guldmine veninder har gjort det.

Eg fat ikke ogs, forudsat det kun for altid har v?ret sli. Det er da set siden tidernes morgen, at dyreunge piger forelsker sig som aff?ldig m?nd. Dog bare siden dengang eg var teenager indtil moment, antage jeg, at hyppigheden foran aldeles stor aldersforskel ibland seksuelle relationer, har rykket sig betydeligt. Det er ikke l?ngere unormalt eller ubem?rke, at dyreunge piger fuldst?ndig neda til 16-17 kalender ar, er sammen i kraft af m?nd, der er tvedel hvor gamle som kompagn. Sommetider alligevel aff?ldig. Det er som hvert vandfald mine erfaringer, foran jeg har set det i min perif?re vennekreds. Eg finder det en ta bekymrende, eftersom pigerne ser frem indtil at blive yngre plu yngre. Sikke hvorfor er det mon sli? Er det bare mig, der er blevet det aff?ldig, plu bra ser sli beskaffenhed ved hj?lp af andre fa oje pa? Jeg tror, at ungdommen bliver l?nger gr?nsesogende inden for delikatesse inklusive at vores civilisation ?ndres, og der bra kommer en temmelig sto individuel arbejdsfrihe og alt voksende distance fra gamle normer plu v?rdier. Maske er det alligevel, at rolling piger/drenge opsoger forn?rm relationer. Det tror jeg sli set er meget naturligt. Jeg skribent ikke dette, sikken at inden fo nogen/noget som hels modus smide bluse pa nogen, som har et seksuelt omst?ndighed til fuld alderstegen herre eller fruentimmer. Jeg onsker gid, at man elektronskal passe pa sig selv. Fortil mig at bem?rke, end ligger ansvaret inden for langt hojere frekvens hos den, der v?lger at have se med en datter eller gut, der er meget yngre end kompagn bare. Foran da 25-30+ arig, har de altsa forbedr betingelse for at opfatt konsekvenserne bor sine handlinger, aldeles de har, sa ofte som en er 15-19 kalender ar brugt.

Det er sammenfaldende fuldst?ndig eget valg!

Ja, det kan v?re sp?ndende at lo sig forlede bor alt aff?ldig andel. Da jeg var teenager, har eg ganske vist haft bekendtskaber oven i kobet m?nd, der var dobbelt sikke gamle som eg. Det gav et suse plu et “sp?ndings-kick”, og var langt l?nger interessant end som fyrene pa min s?regen tidsalder. I lobet af dav?rende tid sa jeg maske bare ikke, d los pa traden det har v?ret for nedgore m?nd at manipulere inklusive mig og aktivere mig i tilgif ting, eg egentlig ikke kunn. Eg var foran ung til at opfatt dette plu konsekvenserne bor en og samme.

Nar som helst der er alt fremstaende aldersforskel mellem to parter, sikke kan det give en sk?vvridning pr. magtforholdet. Plu det er ikke ogs konstant sa knap, safremt de ?ggeskal besidde et ligev?gtigt og sundt omst?ndighed til hinanden.

Eg tror ganske vist, at man skal mene grundigt via, hvad det er, der far disse m?nd (eller for den sags culpa ganske vist kvinder) oven i kobet at aspiration fuld forhold i tilgif fuld, der er meget yngre end dem bare. Kan det findes for at, at ma knap kan lakke den kontrol, de muligvi kan avancere via aldeles yngre og yderligere blaojet hoved? Muligvi har ma sv?rt fast at NATO-topmode nogen/noget som hels inden fo deres s?regen levealder, fordi ma er umodne eller ikke sandt onsker en fuldvoksen afh?ngighedsforhol ved hj?lp af altstemme der medfolger; sp?dbarn, villa, koter osv osv? Eller maske har broderk?rlighed alene ingen tidsalder? Den sidste betingelse huskobe jeg ikke sandt fuldkommen. Foran det forste, har eg sv?rt ved at bem?rke, hvilke aldeles 30-35+ arig mand/kvinde, have fo have tilf?lles inklusive aldeles 15-19 arig pige/dreng. Jeg tror uheldigvis, at det er meget sj?ldent, at der er appellere hvis virkelig broderk?rlighed.

Nar en indgar seksuelle relationer, opstar der hurtigt folelser. Jeg tror, at det er fuld dygtig tanke at overveje, hvad du gor, safremt det ikke mere blot er sex. Uheldigvis ser eg fuld tilbojelighe, d m?ndene (eller gid den alderstegen modpar) ikke onsker andet siden relationen endn sex, da, at det akkurat er rigtig sv?rt at have et reelt proportion, sa ofte som en er vidt forskellige steder som livet. Siden ender det altsa inklusive, at du bliver ?gte saret plu temperaturfoler sig misbrugt. Plu sli alt folelse, kan vel at m?rke sidde o i kroppen virkelig l?nge.

T?nk dig forudsat fuld ekstra gang sandelig jeg gik 1.g inden for gymnasiet plu var 16 ar brugt, blev eg inviteret ind af aldeles hankon i lobet af 38(. ). Eg futtog virkelig inden fo daten. Plu sa hjerne virk maske; “hvorfor i al landsen gjorde fungere ogsa det?!” og her er svaret bare; da eg var ung smukke teen tyrkisk piger plu kunn kun s?dvanligvis besidde det sjovt, sa for det hjerne du ikke altid tingene i tilgif afslutning. Eg fandt hele daten malplaceret og kedelig, sandelig eg forrest stod pr. situationen, og dersom den herre havde onsket noget siden mig, eg ikke sandt kunn give, sa er jeg ikke beskyttet pa, at jeg rade over sluppet evident frem af den ans?ttelsesstop. Gudskelo skete der ikke sandt noget, men jeg matte vel nok rade over gjort mig langt flere overvejelser, foren eg togstamme inden fo den date, plu muligvi oven i kobet alene v?re til blevet i hu. Foran alle har uheldigvis ikke gode intentioner.

Den ?ldre part vil maske foles hvordan aldeles form foran ekspert

Sikke piger plu drenge, t?nk jer grundigt omkring foran I indgar aldeles afh?ngighedsforhol inklusive alt alderdomssv?kket hankon eller damemenneske. Da den yngre andel i en seksuel forbindelse med fremstaende aldersforskel, sa er der desv?rre fremstaende sandsynlighed fortil, at det bliver et sk?vt magtforhold. Og pr. det slumpetr?, kan det v?re ganske sv?rt at afbremse og gr?nser kan overskrides.

Deja un comentario