De som betalar forut kopen i appen far an fler funktioner

De som betalar forut kopen i appen far an fler funktioner

Med modern dejting som bestar av Tinder, Bumble, Hinge och andra gratis dejtingapplikationer glommer folk vanligtvis bort foregangarna som Match, eHarmony och Badoo.

Plattformen grundades 2006 och ar nabar i ovan 190 lander ovan alltsammans varlden, oversatt till 47 sprak och ar en fran de mest bruka dejtingapparna i laka varlden. Det ar en app av typen freemium, vilket innebara att den inkluderar forvarv i appen utover den kostnadsfria nedladdningen.

Poangen med Badoo ar att lite folk att interagera med dem i deras omrade och (ifall det gar bra) satta upp datum med varandra. Det finns nagra olika funktioner, som att ses manniskor i narheten, kolla efter brukare i olika omraden ovanfor hela varlden, moten (vilket helt spartanskt ar att svepa gallande manniskor i ditt omrade) och slutligen videochatt, som anvandare kan dra para gagna av pro att interagera med varandra efter att ha pratat ett tag.

Brukare skapar en profil genom att ladda upp bilder gallande sig sjalva, skapa en bio som beskriver dem och uttrycker deras personlighet, och till och med delar intressen och vanner gemensamt inom plattformen. Dessa premiumfunktioner (kanda som ”Super Powers”) inkluderar darnast:

  • Okad synlighet: Detta placerar din profilbild kungen forstasidan av appen, kand som Spotlight-panelen, sa att du kommer att fa mer uppmarksamhet fran potentiella friare.
  • Kika dina tycker om: Som de flesta dejtingappar kan du bekosta Badoos manadsabonnemang se vem som inneha gillat din profilvilket ger dig en chans till en garanterad match.
  • Popular chatt: Premiumanvandare kan interagera pa rak arm med de mest populara personerna i appen.
  • Meddelandes hojdpunkter: Den har funktionen later dig accentuera dina meddelanden och ge fyr dem till bra fran din https://brightwomen.net/heta-ryska-kvinnor/ matchnings inkorg.
  • Osynligt status: Osynligt sits later dig zappa i appen utan att vara synlig pro andra brukare, sa att du kan ga genom hur sa appen inneha att erbjuda utan att lagga ut din profil sa att varlden kan kika den.

Oavsett om du anvander gratis- eller betalversionen ar appen ett perfekt satt att mota andra folk som ar intresserade fran liknande grej som du.

Stryka ditt Badoo-konto

Samt om appen ar bra pro att raka nya folk, finns det tillfallen da du nog vill stryka Badoo-dejtingappen. Det kan bero pa att du inneha hittat nagon att besta med eller helt spartanskt forut att du ar rastlos fran appen. Eller sa kan det bero kungen att appen vanligtvis rapporteras ha fruktansvarda sekretessatgarder gallande position, vilket innebara att din data ar i stadigvarande risk. Oavsett syfte ar den arme guiden har for att presentera dig hur du tar bort ditt Badoo-konto for bra.

Eftersom Badoo ar tillgangligt gallande all mojliga olika plattformar som Android, iOS, PC och Mac, finns det nagra satt att ta bort ditt konto. Den arme guiden kommer att innefatta dem all.

Innan vi borjar, bokfora att ditt konto inte raderas omedelbart. Istallet gar den genom en 30-dagars avaktiveringsperiod. Samt om ingen kan kika dig under den har tiden, fungerar den som en bra backup ifall du andrar dig och vill fortskrida bruka den efter ett tag.

Stryka ditt Badoo-konto pa PC

For att antrada med att forinta ditt Badoo-konto kungen PC, kika till att du loggar in kungen ditt konto via Badoo-webbplatsen. Detta bor enkelt goras med din e-postadress och ditt losenord.

Ga darefter till din profil vilket kan goras i genom att klicka pa ditt namn i det ovre vanstra hornet av skarmen. Darifran gar du till installningar langst upp till hoger kungen kontoskarmen. Nar du klickat kommer du till en blad med kontoinstallningar.

Rulla ner till botten fran ditt konto sa ser du alternativet ”stryka konto”. Klicka gallande den sa visas en popup-ruta som fragar ifall du ar saker pa att du vill ta bort kontot. Det kommer att vara mycket av kryssrutor som forsoker byta dig; enbart strunta i dem. Plattformen kommer ocksa att erbjuda dig en Premium-rabatt pro att stoppa kungen den. Neka det i genom att klicka pa ”stryka ditt konto.”

Badoo kommer da att forfragan dig varfor du tar bort ditt konto. Det finns massor av olika anledningar som du kan rus i om du vill. Annars fyller du bara i din personlig och klickar kungen ”Fortsatt”. Plattformen kommer att be dig indicera ditt losenord forut att fullborda raderingen sallskap med nagra unika marke. Utfor det, klicka gallande ”Radera” en stig till, sa kommer det att raderas! Kom ihag att ifall du andrar dig har du en 30-dagarsperiod kungen dig att ateruppratta ditt konto!

Ta bort ditt Badoo-konto gallande Android/iOS

Forut att antrada logga in pa Badoo-appen pa antingen din Android- eller iOS-maskin. Harifran gar du till dina installningar via alternativet langst ned till vanster i din profil. Ga till konto och klicka gallande ditt telefonnummer/e-postalternativ fran den har sidan. Detta leder dig till annu en sida som later dig stryka ditt Badoo-konto.

Gallande den arme sidan kommer du att klara av logga ut fran ditt konto, justera ditt losenord via ”Glomt losenord?” lank, och slutligen, sudda ditt konto helt. Klicka gallande ”Ta bort konto”, valj orsaken till borttagningen (efter att ha kampat genom mycket fran annonser i vagen), bortse fran darefter premiumerbjudandet och intyga att ditt konto raderas. Du kommer att fa en popup som bekraftar borttagningen av detta konto, och du ar klar!

Grattis till att du tagit bort ditt Badoo-konto. Se till att betrakta in allihopa vara andra programvaruguider arme kungen TechJunkie!

Deja un comentario